Актуальні конкурси і програми для громад на період з 1 лютого 2023 року

Актуальні конкурси і програми для громад на період з 1 лютого 2023 року

16.01.2023

До уваги громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців. Львівською обласною радою оновлено інформацію про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової й нефінансової підтримки для територіальних громад, громадських організацій, фізичних та юридичних осіб на період з 1 лютого 2023 р.

Нагадуємо, що моніторинг змін щодо актуальності інформації за тематичними напрямами проводиться щотижнево й оновлюється автоматично. Перейшовши на сторінку сайту тут ви побачите систематизовану інформацію щодо актуальних міжнародних програм, конкурсів та грантів, розподілену за окремими галузями: соціальний розвиток та демократичні ініціативи аграрний розвиток економіка та підприємництво енергоефективність і екологія культура і туризм наука та інновації освіта охорона здоров’я краудфандингові платформи фонди, які надають гранти.

Крім того, повідомлення про можливості залучення додаткових ресурсів доступні у підрубриці "Консолідована інформація за усіма напрямками і фондами".

Якщо ви зацікавлені отримувати інформацію розсилкою на електронну пошту, повідомте про це за адресою: grantslviv@gmail.com  

Бажаємо успіху в реалізації ваших ініціатив та проєктів у новому році.