Депутати Львівської обласної ради зустрілися з майбутніми журналістами

Депутати Львівської обласної ради зустрілися з майбутніми журналістами

20.12.2023

Сьогодні, 20 грудня, Львівську обласну раду відвідали учні однієї зі шкіл журналістики.

Діти зустрілися з головою депутатської комісії з питань молоді та спорту Львівської обласної ради Тетяною Бей, представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області Тарасом Подвірним, начальником юридичного відділу Львівської обласної ради, депутатом Ярославом Гасяком, директором Львівського обласного молодіжного центру Іваном Сапсою.

Під час зустрічі діти тестово запрезентували депутатам свої проєкти ПРО ua.fashion та ILS (I love sport), метою яких є підтримка дизайнерів, які просувають свої бренди одягу на українському і міжнародному ринку, а також популяризація спорту серед однолітків.

«Це шанс для дітей спробувати власні сили. Вперше наші учні отримали можливість презентувати проєкти у Львівській обласній раді. Вони максимально дотримувалися зразка, за яким втілюють у життя дорослі проєкти. Для дітей це надзвичайний досвід, який вони можуть використати у майбутньому. Де б вони не вчилися або працювали, вони мають вміти відстояти свої ідеї, вміти пояснити, залучити до співпраці людей і проявити лідерські якості. Ми дуже вдячні за цей шанс», – каже керівниця і засновниця студії Христина Гевко.

«Такі проєкти можуть перерости у щось більше. Бажаю вам у цьому успіху. Думаю, що українці, львів'яни й ваші ровесники дізнаються від вас багато цікавої та пізнавальної інформації про українців, які прагнуть успіху. Українські бренди та український спорт потрібно підтримувати, поширюючи інформацію про досягнення наших дизайнерів і спортсменів», – зазначила Тетяна Бей.

Учасники заходу домовилися продовжити співпрацю зі школою журналістики.

«У Львівській обласній раді є багато навчальних закладів спортивного та освітнього напрямку. Можемо організувати зустрічі там, де твориться мода, де виховуються спортсмени, з учасниками міжнародних змагань з тренерами. Це буде корисний досвід для вас», – каже Тарас Подвірний.

«З захоплення послухав проєкти. Це дуже круто. Ми завжди підтримуємо заходи, які проходять з ініціативи молоді. З радістю запрошуємо до нас. Розраховуйте на нашу підтримку», – зазначив Ярослав Гасяк.

Опісля зустрічі майбутні журналісти також відвідали Львівський обласний молодіжний центр та ознайомились з його діяльністю.