Дітей запрошують до конкурсу малюнків «Врятуй Карпати від вогню»

Дітей запрошують до конкурсу малюнків «Врятуй Карпати від вогню»

02.06.2021

Асоціація "Єврорегіон Карпати - Україна" розпочинає прийом дитячих малюнків на конкурс «Врятуй Карпати від вогню».

«Наш конкурс — чудова можливість для дітей проявити свої творчі здібності та водночас замислитись над серйозними проблемами збереження природи від пожеж», - каже виконавча директорка Асоціації Галина Литвин.

Умови конкурсу такі: 

Малюнки повинні відповідати тематиці безпеки в Карпатах, зокрема запобіганню лісовим пожежам та пожежам у екосистемах; 

Вік учасників до 14 років;

Роботи потрібно надсилати у двох форматах: 
фотографію малюнку на електронну пошту eku@ukr.net;
оригінал на адресу Асоціації: вул. Винниченка, 12, м. Львів, 79008.  Обов’язково зазначайте назву малюнку; прізвище, ім'я автора; вік автора; адресу (область, район, місто/село).

Малюнки потрібно подати до 15 червня 2021 року, а результати будуть  оголошені вже 17 червня. 

Переможці будуть визначені у трьох вікових категоріях (до 7 років, 8-11 років та 12-14 років). Автори найкращих робіт отримають приємні подарунки за свою творчість.

Конкурс організовано в рамках проєкту «Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні», що реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати - Україна» спільно з Головне управління ДСНС України у Львівській області, Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Головне управління ДСНС України у Закарпатській області і Воєводською комендатурою Державної пожежної служби в Ряшеві (PL)” за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках  Програми Польща-Білорусь-Україна.