До складу Конкурсної ради Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку обрали три кандидатури

До складу Конкурсної ради Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку обрали три кандидатури

27.07.2021

Постійна комісія з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій сьогодні, 27 липня, обрала кандидатури від Львівської обласної ради до складу Конкурсної ради Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області.

Відтак до складу Конкурсної ради увійшли: голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький, голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт, депутат обласної ради, ініціатор ухвалення Програми Йосиф Ситник.

Як відомо, основним завданням Програми є стимулювання активності науковців, дослідників, інноваторів у спільнодії з підприємцями Львівщини задля збільшення рівня науково-технічних досягнень, підвищення інноваційної активності й культури взаємодії дослідної та підприємницької сфери.

На реалізацію Програми у 2021 році скерують з обласного бюджету – 5 млн грн.

Нагадаємо, Львівська обласна рада 16 березня ухвалила Програму сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021 – 2025 роки. А 13 липня депутатський корпус вніс зміни до Програми, доповнивши її, зокрема положенням про умови і критерії конкурсного відбору інноваційних проєктів та про їх фінансування.