Громадська рада при Львівській ОДА співпрацюватиме з Львівською обласною радою

Громадська рада при Львівській ОДА співпрацюватиме з Львівською обласною радою

13.07.2021

Сьогодні, 13 липня, відбулася перша робоча зустріч голів постійних комісій Львівської обласної ради та голів комісій Громадської ради при ЛОДА.

Сторони обговорили механізми ефективної співпраці та прямого контакту між профільними головами комісій, що дозволить приймати виважені, ефективні та консолідовані рішення громадським сектором і депутатами.

«Сьогоднішня зустріч – перший крок до подальшої плідної та ефективної роботи. Переконана, саме у трикутнику влада, місцеве самоврядування і громадськість знаходиться успішне розв'язання багатьох проблем. Приємно, що представники громадської ради відчули потребу у  якісній співпраці з новою каденцією обласної ради.

Тож започатковуємо новий етап роботи – і домовляємося спільними зусиллями працювати на благо Львівщини, реалізовувати спільні ідеї та проєкти», - зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

«Ми точно розуміємо, що депутати обласної ради - це центр місцевого самоврядування. Ви представляєте і захищаєте спільні інтереси територіальних громад, сіл, селищ і міст. Ми також розуміємо, що цей склад обласної ради є дуже професійним та відкритим до людей.

Я дякую Ірині Ярославівні Гримак за те, що підтримала таку ініціативу. Голови комісій громадської ради познайомляться та обміняються контактами з головами постійних депутатських комісій, що дозволить їм швидко взаємодіяти та спільно розв'язувати нагальні проблеми. Наша співпраця повинна бути відкритою, прозорою, швидкою і якісною», - розповів голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш.