«Громадське телебачення» відзняло програму про Конкурс проектів місцевого розвитку

«Громадське телебачення» відзняло програму про Конкурс проектів місцевого розвитку

02.08.2019

Посадовці Львівської обласної ради у четвер, 1 серпня, ознайомили журналістів «Громадського телебачення» (Київ) з найкращими практиками Конкурсу проектів місцевого розвитку.

Беручи участь у конкурсі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Програми Ради Європи з висвітлення реалізації кращих практик місцевого самоврядування, медійники на Львівщині провели зйомки програми «Пліч-о-пліч».

Як розповів начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків Іван Собко, керівництво обласної ради та профільний відділ надали необхідну інформацію журналістам та познайомили їх із реалізованими розвитковими проектами. «Ми завітали в Середню загальноосвітню школу №34 ім. М. Шашкевича (Львів), у смт. Брюховичі та с. Смереків Жовківського району», - поінформував він.

Варто зауважити, що програма про кращі практики Конкурсу проектів місцевого розвитку на Львівщині побачить світ у вересні в ефірі «Громадського телебачення».

Нагадаємо, що Львівська обласна рада у 2018 році здобула І місце за практику «Обласний Конкурс проектів місцевого розвитку: спільно з громадою від ідеї до реалізації» у конкурсі Мінрегіону і Ради Європи «Кращі практики місцевого самоврядування».