Інновації, медичні тренди, сучасне обладнання: у Львові відкрилась спеціалізована виставка «ГалМед»

Інновації, медичні тренди, сучасне обладнання: у Львові відкрилась спеціалізована виставка «ГалМед»

21.05.2024

Сьогодні, 21 травня, у Львівському палаці мистецтв стартував Львівський  медичний форум та 28-ма спеціалізована виставка «ГалМед».

Форум та виставка – один з найбільших проєктів України, в рамках якого представлено сучасне медичне, діагностичне, лабораторне обладнання, вироби медичного призначення, сучасні методики лікування.

Учасників та гостей форуму привітав в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.

«Рівень сьогоднішньої події є дуже високим. Окрім війська, медицина є в пріоритеті обласної влади та влада на місцях. Також ми приділяємо значну увагу нашим обласним закладам охорони здоров’я. 
Бажаю учасникам  фахових плідних дискусій, обміну досвідом, налагодження співпраці та вивчення передових технологій», - зазначив Ярослав Гасяк.

Участь у форумі беруть науковці, спеціалісти в різних галузях медицини, представники фірм-виробників медичного обладнання Європи та усієї України. «За роки свого існування саме цей захід став ідеальним місцем для просування новинок галузі медицини, методик лікування та передових технологій, обміну досвідом між спеціалістами різних регіонів України та з-закордону», - кажуть організатори.

Впродовж трьох днів  буде проведено ряд науково-практичних конференцій, фахових шкіл, майстер-класів та практичних демонстрацій за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників галузі.

Також  під час виставки відбудеться спеціалізована експозиція «Реабілітація».

Паралельно з виставкою «ГалМед» буде проходити 13-та спеціалізована виставка «ДЕНТАЛ ЕКСПО», в експозиції якої близько 80 компаній представлять широкий спектр новітнього стоматологічного обладнання та наукові заходи у цій галузі.