Євгеній Гірник поспілкувався з Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати

Євгеній Гірник поспілкувався з Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати

03.03.2021

Львівщина має досвід співпраці з десятками компаній та виробників, але ми розуміємо наскільки важливим є якісний вихід на зовнішні ринки. На цьому наголосив перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник під час зустрічі керівництва області з представниками Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine).

«Зараз, у час пандемії, підприємці, як ніколи, потребують підтримки та розвитку. Тому участь у міжнародних заходах, залучення бізнес-партнерів, кваліфікована правова підтримка, спільні проекти, створення робочих місць та позитивного економічного ефекту – важливі вектори співпраці. Ми налаштовані на плідну роботу і динамічний результат», - підкреслив Євгеній Гірник.

У свою чергу, керівник регіонального представництва ICC Ukraine у Львівській області Андрій Дзюбан також задекларував готовність активно долучатись до реалізації спільних проєктів. 

Довідково:

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Стратегічною метою ICC Ukraine є формування позитивного міжнародного іміджу України, створення сприятливого бізнес-середовища для сталого розвитку та процвітання.

Перевагою ICC Ukraine є партнерські взаємини із Національними комітетами ICC у 92 країнах світу для сприяння міжнародній торгівлі, опанування нових ринків, пошуку партнерів та залучення інвестицій.