Євгеній Гірник привітав з 88-річчям Українське товариство сліпих

Євгеній Гірник привітав з 88-річчям Українське товариство сліпих

04.06.2021

Сьогодні, 4 червня, з нагоди відзначення 88 років створення  Українського товариства сліпих перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник вручив нагороди Львівської обласної ради.

«Ваша організація опікується людьми, які не можуть підглянути. А перешкод при цьому дуже і дуже багато. Від оформлення документів та належного медичного супроводу до сучасної інфраструктури для людей з білою тростиною.
 
Від імені Львівської обласної ради дякую вам за постійну і системну роботу. Запевняю вас, що проєкти доступності та підтримки соціально-вразливих категорій у пріоритеті. Тому продовжуємо роботу разом і конструктивно, для спільного результату», - зазначив під час виступу Євгеній Гірник.

Він також вручив представникам Українського товариства сліпих Грамоти Львівської обласної ради: Джалу Галину Михайлівну та Оливу Галину Володимирівну – членкинь Громадської організації «Львівська територіальна первинна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих».