Керівником Львівського фахового коледжу спорту стане Андрій Окопний

Керівником Львівського фахового коледжу спорту стане Андрій Окопний

03.07.2023

Сьогодні, 3 липня, відбулося засідання наглядової ради з конкурсного відбору кандидатів на посаду директора комунального закладу КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж спорту".

Участь у засіданні взяли виконувач обов’язків керівника Управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус та члени наглядової ради навчального закладу: перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник, начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як, український боксер, переможець міжнародних змагань Андрій Котельник, президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко.

Наглядова рада почергово заслухала виступи трьох кандидатів на керівну посаду Мар'яну Дмитрів, Андрія Окопного та Ольгу Тарнакіну, які озвучили своє бачення майбутнього розвитку навчального закладу. Кожен із кандидатів розповів про управлінський і спортивний досвід, а також про власне бачення змін, які можна впровадити у спортивному коледжі. Також кандидати відповіли на додаткові запитання членів наглядової ради.

На першому етапі конкурсу, 23 червня, представники трудового колективу та студенти коледжу шляхом рейтингового голосування обирали директора закладу. Однак жоден з кандидатів не отримав понад 60% голосів. Тож остаточне слово було за наглядовою радою.

Відтак найбільшу кількість балів і під час голосування у коледжі і сьогодні наглядова рада віддала Андрію Окопному.

“Картину голосування зробили результати рейтингового голосування працівників коледжу, оскільки великий розрив між кандидатами існував спочатку, – зазначив представник наглядової ради Роман Хім’як. – Відповідно до процедури наглядова рада спільно з управлінням майна розпочинає процедуру спецперевірки кандидата. Призначення керівника відбудеться згідно з трудовим кодексом”.

“Вважаю, що кожен із учасників конкурсу може очолювати цей заклад. Але має бути хтось один – і це вибір, як трудового колективу, так і наглядової ради. Тим, хто не переміг, запрошуємо взяти участь в інших конкурсах. Бачимо ваш рівень і з задоволенням бачили б вас у команді керівників закладів Львівської обласної ради. Бажаю вам успіху у вашій теперішній роботі, а переможця конкурсу закликаю активно братися за роботу. Хотілося, щоб те, що ви пропонували у своїй стратегії, було реалізовано”, – зазначив виконувач обов’язків керівника Управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус.

Трансляція засідання http://surl.li/ishko, http://surl.li/ishlj