Комісія розглянула хід виконання програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини

Комісія розглянула хід виконання програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини

23.10.2019

 

У вівторок, 22 жовтня, відбулось засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради.

Комісія заслухала інформацію заступника начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації  Андрія Тура про хід виконання «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року» в частині виконання заходів програми за 9 місяців 2019 року.

Голова постійної комісії Петро Жукровський наголосив: «Лише завдяки налагодженій роботі постійної комісії обласної ради та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і підтримці депутатського корпусу Львівської обласної ради щодо виділення коштів на реалізацію програми, за період каденції обласної ради VII скликання у Львівській області збудовано більше 150 майданчиків зі штучним покриттям».

За його словами, що відповідно до умов Програми згідно напрямку «Облаштування спортивних майданчиків» кошти з обласного бюджету реалізовуються на облаштування покриття спортивних майданчиків після виконання робіт в частині співфінансування за кошти місцевих бюджетів».

Заслухано також керівників відповідних департаментів в частині виконання обласних програм за 9 місяців 2019 року: Комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» та забезпечення молоді житлом у Львівській області на 2018-2022 роки та «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки .

«Приємно відмітити, що Верховна Рада підтримала звернення постійної комісії і Постановою «Про присудження у 2018 році Премії Верховної Ради за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» передбачила Премію для паралімпійця - мешканця Львівщини  Віктора Дідуха», - наголосив голова постійної комісії.