Комісія з питань спорту заслухала звіти про виконання профільних обласних програм

Комісія з питань спорту заслухала звіти про виконання профільних обласних програм

05.09.2019

У середу, 4 вересня, відбулося засідання постійної комісії  з питань  молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Спочатку члени комісії заслухали звіти про стан виконання обласних програм, які належать до компетенції профільної комісії.

Так, виконання Комплексної  програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період  до  2021 року на сьогодні становить 63%.

Здійснивши моніторинг дотримання термінів виконання заходів  Програми в частині  «Спортивний майданчик», профільна комісія внесла зміни до місць розташування спортивних майданчиків.

«Відповідно до затвердженої Програми замовники, які не встигли розпочати  роботи з будівництва спортивних майданчиків до 1 вересня 2019 року, позбудуться кошторисних призначень. Мені, як голові комісії, не зрозуміла позиція відділу освіти Буської райдержадміністрації, який, маючи можливість збудувати 2 сучасних майданчика при школах, станом на початок навчального року не зумів чи не захотів провести тендерні процедури. Тому через такі незрозумілі дії в обласний  бюджет повертаються майже 1,5 млн грн», - наголосив голова комісії Петро Жукровський.

Варто зауважити, що депутати з метою ефективного використання коштів внесли зміни в напрямки використання коштів по заходах Програми «Молодь Львівщини», відсоток виконання якої – 66 %.