Комплексну програму «Безпечна Львівщина» розгляне обласна рада

Комплексну програму «Безпечна Львівщина» розгляне обласна рада

11.03.2021

Комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку сьогодні, 11 березня, виносить на розгляд сесії обласної ради проєкт Комплексної програми «Безпечна Львівщина».

«У межах Програми ми допомагаємо, зокрема нашим військовим частинам, які захищають Україну на сході, сприяємо в забезпеченні безпеки на воді, на дорогах», - зауважив голова комісії Володимир Квурт.

Відтак передбачено створення та забезпечення функціонування пожежно-рятувальних підрозділів у Львівській області. Бо, як зазначено в Програмі, необхідно підвищити безпеку людей у громадах та створити належні комфортні умови для їхнього проживання і розвитку.

Крім того, кошти обласного бюджету в межах Програми скерують на впровадження єдиної системи відеоспостереження, забезпечення готовності систем оповіщення і зв’язку цивільного захисту області, забезпечення функціонування пунктів управління цивільного захисту області, організацію та підтримання у готовності системи територіальної оборони області та інше. На виконання Програми у 2021 році запропоновано передбачити в обласному бюджеті 39,4 млн грн.