Молодіжні центри двох громад Львівщини отримають грантову підтримку

Молодіжні центри двох громад Львівщини отримають грантову підтримку

19.06.2024

Два молодіжні центри Львівської області отримають грантову підтримку на свою діяльність та оновлення приміщень.

Підтримка Тростянецького молодіжного центру та Молодіжного центру "Вперед і Вгору" Добросинсько-Магерівської територіальної громади складатиметься з двох частин: 
- поліпшення фізичної інфраструктури – ремонт приміщення молодіжного центру, щоб воно було доступним і безбар’єрним; 
- програма підвищення спроможності команди молодіжного центру надавати якісні та релевантні послуги молоді. 

У рамках реалізації проєкту “МолодьТуТ: cтвори простір молодіжних перспектив” програми  “Мріємо та діємо” молодіжні центри отримають грантову підтримку на оновлення приміщення (500 $ на 1 кв.м), а також на програмну діяльність у розмірі 25000 $. 

Частиною реалізації проєкту є також тривалий навчальний курс, що спрямований на вдосконалення та розвиток компетентностей молодіжних працівників, який пройдуть команди молодіжних центрів, із постійною підтримкою менторів. Курс спрямований на вдосконалення та розвиток компетентностей молодіжних працівників. Процес навчання складатиметься з серії тренінгів, консультації та надання фінансових ресурсів для реалізації заходів у молодіжних центрах.

«Раді, що надали потрібні консультації молодіжним центрам і це наблизило їхню перемогу в конкурсі. Вітаємо "Вперед і Вгору" та Тростянецький молодіжний центр і бажаємо успіхів у реалізації проєкту! Хай ці молодіжні центри стануть новими сучасними осередками розвитку молоді у Львівській області», - зазначили у Комунальному закладі Львівської обласної ради “Львівський обласний молодіжний центр”.