На території комунальних лісів Львівщини висадили близько 3,5 тисяч саджанців дерев

На території комунальних лісів Львівщини висадили близько 3,5 тисяч саджанців дерев

06.04.2024


Сьогодні, 6 квітня, на території Жовтанецького лісництва Кам’янка-Бузького дочірного лісогосподарського підприємства «Галсільліс» в межах весняної лісокультурної кампанії відбулася висадка лісу.

На площі 0,7 га очільники обласної та місцевої влади, депутати, волонтери, лісівники, представники громадських організацій висадили близько 3500 саджанців дуба звичайного та сосни звичайної, які виростили у розсаднику Кам’янка-Бузького ДЛГП «Галсільліс». 

Організували захід Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» спільно з громадською організацією «Добро.Дій» за підтримки Львівської обласної ради та обласної військової адміністрації. 

Довідково. 
В комунальних лісах Львівщини триває весняна лісокультурна кампанія. Впродовж 2024 року в лісах дочірніх лісогосподарських підприємств ОКС ЛГП «Галсільліс» планується провести лісовідновлення на площі 277,2 га, в тому числі весною 2024 року 199,7 га. Загалом планується висадити понад 1,8 млн. штук саджанців основних лісотвірних порід.