Наше спільне завдання - активізувати роботу над залученням інвестицій у Львівщину, - Ірина Гримак

Наше спільне завдання - активізувати роботу над залученням інвестицій у Львівщину,  - Ірина Гримак

04.06.2021

Про необхідність активізувати роботу над інвестиційними пропозиціями під час zoom-наради з головами територіальних громад наголосила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Вона закликала представників районних рад допомагати громадам координуючи їх роботу, а керівників органів місцевого самоврядування впродовж кількох місяців підготувати пропозиції інвестиційних проєктів.

"Сподіваюся, що ми встигнемо напрацювати та презентувати наші ідеї й можливості під час V Форуму місцевого розвитку, який відбудеться на Львівщині 2-3 вересня. Ми маємо перспективу у співпраці з країнами Азії та Європи. В обласній раді активно проводяться зустрічі з дипломатами та представниками бізнесу різних країн. Вони готові інвестувати в нашу економіку, а делегації цих країн запрошені до участі в осінньому Форумі. Це прекрасний шанс для залучення інвестицій в наші громади і його треба використати", - акцентувала Ірина Гримак.

Також під час наради голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Володимир Квурт проінформував керівників громад про стан виконання обласних програм та повідомив, що громади, які перемогли у цьогорічному обласному конкурсі мікропроєктів уже до кінця червня зможуть розпочати фінансування визначених проєктних робіт.