Обласна рада внесла зміни до переліку природоохоронних заходів

Обласна рада внесла зміни до переліку природоохоронних заходів

10.09.2019

Львівська обласна рада сьогодні, 10 вересня, внесла зміни до Програми охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки, а саме – до Переліку природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2019 році (в частині перерозподілу коштів).

За результатами аналізу стану виконання природоохоронних заходів за 8 місяців виявлено низку заходів, які з різних причин стали під загрозою невиконання. Тому з метою ефективного використання коштів обласного фонду ОНПС вилучено кошти загальним обсягом 5,6 млн грн.

Частину вилучених коштів у сумі 3,95 млн грн розподілено на завершення руслорегулюючих та берегоукріплюючих робіт для збільшення пропускної здатності русла р. Вишниця на території Модрицької сільської ради Дрогобицького району з метою запобігання надзвичайної ситуації; створення ще однієї рекреаційної зони на території регіонального ландшафтного парку «Надсянський»; розробку Регіонального плану управління з відходами у Львівській області до 2030 року.