Офіс Ради Європи в Україні запрошує взяти участь у конкурсі місцевих ініціатив з відкритого врядування та прав людини на місцевому рівні

Офіс Ради Європи в Україні запрошує взяти участь у конкурсі місцевих ініціатив з відкритого врядування та прав людини на місцевому рівні

11.10.2023

Офіс Ради Європи в Україні оголосив конкурс місцевих ініціатив з відкритого врядування та прав людини на місцевому рівні в Україні. Конкурс відбувається в рамках проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні», який впроваджується Конгресом місцевих та регіональних влад, і Плану дій Ради Європи для України «Стійкість, відновлення та відбудова» 2023-2026.

«Мета конкурсу – підтримати місцеві ініціативи, розроблені українськими органами місцевого самоврядування для впровадження демократичних інновацій через підходи відкритого врядування та захисту прав людини на місцевому рівні.

Відібрані муніципалітети отримають експертну підтримку, спрямовану на процеси управління, інструменти та механізми, які необхідно запровадити для досягнення цілей місцевих ініціатив. Ця підтримка надаватиметься у гібридному форматі та через візити на місця (де і коли це можливо), консультаційні зустрічі та онлайн-комунікацію»,- повідомляють організатори. 

Заявників просять подавати свої пропозиції у два етапи:

- загальний опис проєкту необхідно надіслати до 19 жовтня 2023 року (о 17:00 CET);

- повну проєктну пропозицію необхідно надіслати до 14 листопада 2023 року (о 17:00 CET).

Уся інформація про конкурс і форма заявки за посиланням.