Оголошено конкурс на посаду директора Львівського палацу мистецтв

Оголошено конкурс на посаду директора Львівського палацу мистецтв

08.05.2024


Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади директора комунального закладу культури Львівської обласної ради Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв».

Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, має подати документи на поштову та електронну адресу umsv.lor@gmail.com або особисто за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 18, ІІІ поверх, каб. 335.

Документи приймаються з 9 травня 2024 року упродовж 30 (тридцяти)  календарних днів в робочі дні тижня з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 9:00 до 16:45 (обідня перерва з 12:30 до 13:30).

Початок формування конкурсної комісії стартує з 9 травня 2024 року.

Дата та місце проведення І засідання комісії з конкурсного відбору – 17 червня  2024 року за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 18, ІІІ поверх,                 каб. 307
Додаткова інформація надається за тел: 2-999-807. Контактна особа – Назарко Соломія Олегівна.

З умовами конкурсу та кваліфікаційними вимогами до кандидатів можна ознайомитися тут.

До складу комісії з конкурсного відбору кандидата на посаду директора комунального закладу культури Львівської обласної ради Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв» включаються три представники громадських організацій. Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають кандидатури управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради. 

Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії потрібно скерувати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради до 23 травня 2024 включно разом з відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії (копію статуту та анкети, зразок останніх додається на сайті).