Олександр Ганущин на Народному віче: повноцінний мир - це сильна армія і Україна в НАТО

Олександр Ганущин на Народному віче: повноцінний мир - це сильна армія і Україна в НАТО

08.12.2019

 

Сьогодні, 8 грудня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь у Народному віче в переддень зустрічі в Нормандському форматі.

Перед тисячами небайдужих українців очільник облради виступив та окреслив ті червоні лінії, які не має права переступити Президент України Володимир Зеленський в Парижі  уже завтра, 9 грудня.

«Не можна просити про мир в обмін на відмову від євроатлантичного курсу. Не можна просити про повернення полонених в обмін на преференції для Газпрому. І тим більше, не можна погоджуватися на проведення виборів в окупованому Донбасі в обмін на припинення вогню. Бо без миротворців і контролю за кордоном не буде ні миру, ні української влади в Луганську і Донецьку. А ще на перемовинах завтра не можна забувати за долю окупованого Криму! Домовитися про початок миру - значить домовитися про вивід російських військ з окупованого Донбасу. 
На моє глибоке переконання, повноцінний мир - це коли міцна українська армія і коли Україна вступає до НАТО. Ні капітуляції! Слава Україні!!!» - зазначив під час виступу Олександр Ганущин.

Нагадємо, депутати Львівської облради прийняли заяву щодо недопущення порушення національних інтересів України.