Олександр Ганущин привітав учасників І Міжрегіонального форуму «Ефективні партнерства для сталого розвитку територій»

Олександр Ганущин привітав учасників І Міжрегіонального форуму «Ефективні партнерства для сталого розвитку територій»

20.06.2019

Упродовж 20 – 21 червня у Львові триватиме І Міжрегіональний форум «Ефективні партнерства для сталого розвитку територій», організований ПРООН в Україні. Привітати учасників заходу завітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Ми знаємо наскільки корисною є роль ПРООН для розвитку місцевих громад. А Ваш форум - це початок шляху до ще амбітніших цілей. Бажаю всім плідної роботи та перемог в проектах від ПРООН», - сказав голова Львівської обласної ради.

Крім того, очільник облради розповів про успішний досвід Конкурсу проектів місцевого розвитку на Львівщині.

Участь у заході беруть представники Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Рівненської областей, що відібрані на конкурсній основі партнерства, які мають бачення й бажання започаткувати ефективні партнерства, реалізувати амбітні проекти та створити передумови для досягнення цілей сталого розвитку задля побудови заможної, демократичної та сильної України.

Як відомо, ПРООН в Україні реалізує проект «Посилене партнерство для сталого розвитку», що фінансується урядом Швеції.

У рамках цього проекту вона оголосила конкурс проектних ідей по всій країні. Вони стосуються чотирьох тематичних напрямків: стала мобільність, підвищення енергоефективності, ефективне управління відходами, стимулювання місцевого економічного розвитку.

Для обговорення поданих ідей, а також їх актуальності й важливості для місцевого контексту відбудеться серія регіональних форумів за участі практиків та експертів за напрямками.

Першим форум приймає Львів 20 – 21 червня, далі – Дніпро – 26-27 червня, Вінниця – 3-4 липня, Полтава – 11-12 липня.