Олександр Ганущин зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В′єтнам

Олександр Ганущин зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В′єтнам

18.09.2019

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин і голова Львівської ОДА Маркіян Мальський сьогодні, 18 вересня, обговорили потенційні вектори співробітництва із Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В′єтнам в Україні п. Нгуєн Ань Туаном.

На початку зустрічі Олександр Ганущин наголосив, що Львівщина готова до співпраці з В′єтнамом. «Наш регіон, будучи стабільним і політично, й економічно, має великий інвестиційний потенціал. Це підтверджує й офіційна статистика. Тому запрошуємо інвесторів із В′єтнаму до співпраці», - сказав очільник облради, звертаючись до п. Нгуєн Ань Туана.

У свою чергу іноземний гість акцентував, що Україна є важливим партнером для В′єтнаму та нагадав про позитивний досвід проведення Дня В’єтнаму у Львові 21 червня 2018 року. «Упевнений, нам треба продовжувати нашу співпрацю в різних напрямках. Я особисто буду займатися промоцією Львівщини у В′єтнамі, зокрема серед бізнесу», - зауважив Надзвичайний і Повноважний Посол.

Окрім того, сторони обговорили можливість відкриття почесного консульства Соціалістичної Республіки В′єтнам у Львові та запровадження прямого авіасполучення між В′єтнамом і містом Лева.  

Додамо, що Пан Посол перебуватиме на Львівщині з метою участі у 26 BookForum.