Олександр Ганущин зустрівся з керівництвом Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Закарпатської обласних рад

Олександр Ганущин зустрівся з керівництвом Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Закарпатської обласних рад

02.09.2019

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сьогодні, 2 вересня, зустрівся з керівництвом Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Закарпатської обласних рад, а також депутатами Львівської облради, які у польському місті Криниця-Здруй упродовж 3-5 вересня візьмуть участь у 29-му Економічному форумі.

«Програма цьогорічного Криницького форуму складається із семи пленарних сесій, в котрих візьмуть участь найважливіші гості, а також близько 250 панельних дискусій та інших заходів. У програмі Форуму – більше десятка тематичних блоків. Серед спікерів будуть дуже цікаві доповідачі як з Польщі, Західної Європи, США, України, так і з інших країн. Упевнений, Вам буде цікаво!», - сказав Олександр Ганущин.

Цьогоріч Економічний форум, який є найбільшим у Центральній та Східній Європі, відбуватиметься під гаслом «Європа завтрашнього дня. Сильна, але яка саме?». Участь у заході візьми і голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Окрім того, у Польщі делегація ознайомиться з найкращими практиками інвестицій із різних фондів фінансування.

Додамо, що візит очільників місцевого самоврядування обласного рівня ініційовано Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та реалізується в партнерстві з Програмою транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Варто зауважити, що під час зустрічі Олександр Ганущин розповів колегам про досвід Львівщини у проведенні Форуму місцевого розвитку в Трускавці, організації Конкурсу проектів місцевого розвитку, у співпраці з Луганщиною в межах проекту «Схід і захід разом» та ін.