Олександр Ганущин зустрівся з Послом Республіки Туреччина в Україні

Олександр Ганущин зустрівся з Послом Республіки Туреччина в Україні

24.06.2019

Сьогодні, 24 червня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин обговорив потенційні вектори співпраці з Послом Республіки Туреччина в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере.

На початку зустрічі очільник облради наголосив, що задоволений рівнем співпраці з турецьким бізнесом на теренах Львівщини. «Ми маємо конструктивні робочі взаємини, зокрема з будівельною компанією «Онур». Із нею, наприклад, ми маємо спільні плани на реалізацію проєкту коштом Європейського Союзу, який має з’єднати два пункти пропуску Шегині і Краковець. Очікуємо, що це стане якісним портфоліо для області в цілому», - зауважив він.

Окрім цього, Олександр Ганущин подякував за зусилля Турецькій агенції зі співробітництва та координації (ТІКА), яка реалізовує проєкт щодо покращення умов Львівського геріатричного пансіонату.

Також сторони обговорили проведення спільних культурних заходів, співпрацю у військовій галузі та збільшення представників турецького бізнесу на Львівщині.

Наприкінці зустрічі очільник облради в особі пана Посла подякував зусиллям Уряду Туреччини, який підтримує Україну в умовах російської агресії.

У свою чергу Ягмур Ахмет Гюльдере підкреслив, що Крим – це Україна,та відзначив високий рівень співпраці між Туреччиною і Україною, висловивши сподівання, що ці взаємини будуть розвиватися й надалі.