Проект «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові» офіційно стартував

Проект «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові» офіційно стартував

11.09.2019

 

Сьогодні, 11 вересня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь у конференції, яка дала старт проекту «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові». Реалізовується він у рамках Програми транскордонного співробітництва  "Польща – Білорусь – Україна 2014-2020".

Проект передбачає завершення будівництва нової адміністративної будівлі, в якій буде знаходитися центр швидкого реагування на повідомлення про злочини та інші події. Розташовуватиметься будівля на вулиці Стрийській у Львові.

Відтак, кваліфіковані працівники центру зі знанням іноземних мов, будуть координувати дії правоохоронців із аварійними, рятувальними службами та організаціями, щоби вчасно надати необхідну допомогу людям.

Загальний бюджет проекту становить 6 мільйонів євро.

«Це єдиний великий інфраструктурний проект, що втілюватиметься у рамках Програми «Польща – Білорусь – Україна» на території Львівської області. Ми, представники влади, Національна поліція маємо підійти надзвичайно відповідального до  реалізації цього проєкту. Це дуже важлива і потрібна справа. Бажаю усім успіху!» - зазначив Олександр Ганущин.