Профільна комісія погодила підтримку підрозділів Збройних Сил України та облаштування додаткових укриттів

Профільна комісія погодила підтримку підрозділів Збройних Сил України та облаштування додаткових укриттів

28.05.2024

Сьогодні, 28 травня, на засіданні постійної комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради депутати погодили питання про виділення коштів військовим частинам для придбання дронів, засобів електронної боротьби й енергетичного обладнання.

З відповідними зверненнями на комісію звернулися командири частин, які виконують бойові завдання на різних напрямках. Профінансують закупівлі в межах Комплексної програми «Безпечна Львівщина».

Також комісія звернулася до Львівської обласної військової адміністрації щодо впровадження на умовах співфінансування системи відеоспостережень у Рава-Руській і Добромильській громадах.

«На засіданні комісії депутати погодили запити від кількох військових частин щодо придбання обладнання, необхідного для виконання бойових завдань. Ми також підтримали ініціативу нашого Ліцею імені Героїв Крут щодо облаштування захисних споруд, а також розглянули запит правоохоронних органів щодо облаштування бомбосховища», – зазначив голова комісії Назарій Сумало.