Профільна комісія затвердила механізм використання коштів прийнятих соціальних програм

Профільна комісія затвердила механізм використання коштів прийнятих соціальних програм

03.03.2021

2 березня відбулося засідання постійної комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Львівської обласної ради. 

Представники комісії затвердили та запропонували на розгляд найближчої сесії обласної ради Порядки використання коштів в рамках Комплексних програм соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні та соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2021-2025 роки. 

«Ці програми є видатковими, тому ми вносили лише технічні зміни у документи, якими визначається механізм використання коштів. Також на комісії депутати розглянули і підтримали плани заходів департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації на цей рік», - розповів голова депутатської комісії Микола Іщук. 

Нагадаємо, що Львівська обласна рада передбачила 62 млн грн на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області. Ще понад 41 млн грн на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки.