Санкарі КЗ ЛОР «Львівський фаховий коледж спорту» – переможці юніорського чемпіонату України з санного спорту

Санкарі КЗ ЛОР «Львівський фаховий коледж спорту» – переможці юніорського чемпіонату України з санного спорту

03.03.2021

Повною перевагою львівських санкарів завершився чемпіонат України з санного спорту серед юніорів-спортсменів віком до 20 років, який нещодавно відбувся у Кременці Тернопільської області. Загалом вони вибороли 19 медалей, у тому числі 7 золотих.

Чемпіоном України у з'їздах на одномісних санях став учень 10 класу Данило Марциновський. Друге місце у цьому виді змагань посів недавній випускник коледжу Роман Пилипів, а третє – ще один десятикласник Богдан Бабура.

У з'їздах на двомісних санях історія повторилася. Але тепер вже Роман Пилипів і Богдан Бабура стали переможцями. Данило Марциновський у парі з львів'янином Ростиславом Левковичем здобув срібну медаль, а дев'ятикласники Станіслав Креховецький і Олександр Ломакович піднялися на третю сходинку п’єдесталу.

У з'їздах дівчат на одномісних санях студентка ІІІ курсу Катерина Васильків виборола бронзову нагороду, а десятикласниця Анна Шкрет і учениця 11 класу Олександра Мох здобули срібні медалі.

Завершувала змагання видовищна командна гонка. І тут перемогла львівська команда у складі Данила Марциновського, Катерини Васильків, Романа Пилипіва і Богдана Бабури. Збірна Львівшини-ІІ, за яку виступали Назар Качмар, Анна Шкрет, Станіслав Креховецький і Олександр Ломакович, показала третій результат.