Спортсмени Львівщини взяли участь у 23-х всеукраїнських змаганнях серед осіб з інвалідністю

Спортсмени Львівщини взяли участь у 23-х всеукраїнських змаганнях серед осіб з інвалідністю

15.07.2021

У І півріччі у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту на Львівщині провели 17 заходів серед жителів сільської місцевості та забезпечили участь мешканців сіл нашої області у 4 всеукраїнських змаганнях.

Про це йшлося сьогодні, 15 липня, під час засідання постійної комісії з питань молоді та спорту.

За іншим напрямком Програми – «Соціальна інклюзія та інтеграція осіб з інвалідністю засобами фізичного виховання, рухової активності та адаптивного спорту» – за пів року провели 29 навчально-тренувальних зборів, 6 реабілітаційно-спортивних зборів, 5 чемпіонатів  України, 7 обласних змагань, забезпечили участь спортсменів Львівщини у 23 всеукраїнських змаганнях.

Крім того, з метою фізкультурно-спортивної реабілітації учасників АТО/ООС забезпечено участь 32 військовослужбовців та ветеранів Львівщини у Всеукраїнських Іграх Воїнів у Києві та Черкасах.  

Як відомо, в межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини цього року планують збудувати 13 спортивних майданчиків та реконструювати 3 стадіони.

Нагадаємо, Львівська обласна рада 23 лютого затвердила Комплексну програму розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на 2021-2025 роки.