Студенти Львівського фахового коледжу спорту вибороли медалі на чемпонаті України з велоперегонів

Студенти Львівського фахового коледжу спорту вибороли медалі на чемпонаті України з велоперегонів

10.03.2021

Студенти комунального закладу обласної ради «Львівський фаховий коледж спорту» Андрій Ганзін та Микита Яковлєв - чемпіони України з велоперегонів на треку.

2-5 березня у Львові на єдиному в Україні критому велотреці відбувся чемпіонат України з велоперегонів на треку у неолімпійських видах змагань.

У скретчі - різновиді групових перегонів на 15 км, чемпіоном України став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту Андрій Ганзін. У боротьбі за чемпіонський титул Андрій випередив своїх старших товаришів, також вихованців коледжу Олександра Кривича та Романа Гладиша.

Свою другу золоту медаль на цих змаганнях Андрій Ганзін виборов у гонці "темпо". І тут позаду себе Андрій залишив Романа Гладиша.

Роман Гладиш зумів реабілітуватися у гонці з вибуванням та груповій гонці на 120 кіл, де не мав собі рівних. Андрій Ганзін у гонці з вибуванням - срібний призер.

Третьокурсник Микита Яковлєв переміг у індивідуальній гонці переслідування на 4 км. Олександр Кривич у цьому виді змагань - на третьому місці. Ще одну нагороду, на цей раз срібну, Микита здобув у груповій гонці.

У жіночій частині змагань три медалі в активі вихованки коледжу Тетяни Клімченко. Тетяна перемогла у індивідуальній гонці на 3 км, стала срібною призеркою у скретчі, посіла ІІІ місце у гіті на 500м з місця. Срібною медалісткою в індивідуальній гонці стала ще одна випускниця коледжу Анна Нагірна.