Телеграм-боти для оперативного реагування на загрозу від окупантів

Телеграм-боти для оперативного реагування на загрозу від окупантів

17.03.2022

Правоохоронними органами спільно з волонтерами створено ряд телеграм-ботів для оперативного реагування на загрозу від окупантів.

https://t.me/stop_russian_war_bot — повідомляйте про переміщення російських військ, техніки, а також диверсійно-розвідувальних груп. Відправляйте фото/відео, вказуйте адресу або додавайте геомітку. Бот від СБУ.

https://t.me/ukraine_avanger_bot — повідомляйте про виявлені мітки, які окупанти залишають на об'єктах інфраструктури (сюди також можна надсилати повідомлення про переміщення ЗС РФ). Бот від Кіберполіції.

https://t.me/stopdrugsbot — повідомляйте та надсилайте посилання на канали у Telegram, YouTube, Facebook, Instagram, які розповсюджують дезінформацію або ж інформацію щодо місць дислокацій ЗСУ. Бот від Кіберполіції.

https://t.me/stoprussiachannel — канал для блокування диверсійних ресурсів та отримання детальних інструкції, як це зробити.

https://t.me/tribunal_ua_bot — бот від волонтерів для збору фото- і відеодоказів та фіксації військових злочинів Росії.

https://www.findokupant.com - ще один спільний сервіс для збору даних про переміщення окупантів створений СБУ, фондом «Повернись живим» і волонтерами.

Нищимо ворога разом! До перемоги!