У Червонограді запрацював офіс GIZ

У Червонограді запрацював офіс GIZ

10.04.2024

У Червонограді створили міський простір Справедливої трансформації в межах проєкту «Справедлива трансформація вугільних регіонів та зелене відновлення енергетичного сектору України», що впроваджується в Україні Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

У приміщенні простору розташувалися офіс GIZ, Агентство справедливої трансформації та конференц-зала з усім необхідним обладнанням для проведення заходів та зустрічей.

Простір пропонуватиме послуги, спрямовані на вирішення викликів структурних змін, та стане платформою для зустрічей і дискусій щодо трансформації та розвитку Червоноградського вугільного мікрорегіону.

«Спільно ми робимо кроки для трансформації вугільної галузі на Львівщині. Це буде довгий і непростий шлях із своїми специфічними наслідками, але точно правильним.

Переконаний, процес справедливої трансформації стає дієвим тільки тоді, коли і влада, і громада цього прагнуть. У Червонограді така синергія є.

Щоб спокійно пройти цей перехідний етап, треба багато працювати, створювати робочі місця та давати нові можливості розвитку для місцевих мешканців.

Дякую GIZ, зокрема і за створення простору Справедливої трансформації у Червонограді. У свою чергу, Львівська обласна рада готова й надалі долучатися до реалізації спільних розвиткових проєктів», -   зауважив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.  

Після презентації простору Справедливої трансформації керівники області та міста Червоноград разом із представниками GIZ висадили дерева як символ спільної віри в сталий та екологічний розвиток регіону.

Простір Справедливої трансформації знаходиться за адресою: м. Червоноград, вул. Купчинського, 9.