У Домі Франка представлять виставку художніх виробів зі шкіри

У Домі Франка представлять виставку художніх виробів зі шкіри

19.06.2024

У четвер, 27 червня, Дім Франка запрошує на виставку художніх виробів зі шкіри.

У проєкті представлені панно та аксесуари, виконані студентами мистецьких навчальних закладів під керівництвом старшого викладача, члена НСХУ Володимира Сидоренко, а також воїнами-учасниками проєкту «Незламні».

«Володимир Сидоренко виховує майбутніх художників та дизайнерів, які працюють зі шкірою, поєднують у своїй практиці традиційні техніки і образотворення із сучасними технологіями й актуальними трендами. Запропонований проєкт є зрізом часу та особливостей розвитку сучасних художніх виробів зі шкіри в України.
На виставці зможемо побачити практичне виконання навчально-творчих завдань на створення образу засобами різних технік, зокрема плетення, фарбування, формування об’єму та тиснення. Важливо, що за умови збереження ознак школи Володимир Сидоренко докладає всіх зусиль, щоб у майбутньому його учні змогли знайти свій стиль та розробили індивідуальну візуальну мову, що водночас буде стверджувати їх як носіїв найкращих досягнень з минулого й забезпечить їхнім творам життя не лише у сьогоденні, але й майбутньому», - кажуть організатори.

Початок - о 15:00.

Виставка триватиме до 4 липня (м. Львів, вул. І. Франка 150)