У “Галсільлісі” відзначили кращих лісівників і відправили чергову допомогу на фронт

У “Галсільлісі” відзначили кращих лісівників і відправили чергову допомогу на фронт

16.09.2023

Напередодні Дня працівника лісу керівники та лісівники дочірніх підприємств Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства ОКС ЛГП "Галсільліс" зібралися, щоби підвести підсумки роботи та відзначити кращих працівників.

Учасники заходу взяли участь у спільній молитві за захисників України та ознайомились з роботою ДП Сокальський Галсільліс.

“Ми допомагаємо військовим з 2014 року. А з часу повномасштабного вторгнення практично кожен місяць їздимо на фронт, – наголосив директор Сколівського ДЛГП "Галсільліс" Валерій Булеца. – Сьогодні з харчуванням і одягом на передовій забезпечення нормальне, а от автомобілі військовим і зараз потрібні. Також ми постійно допомагаємо військовим і тимчасово переміщеним особам деревиною”.

Від імені Львівської обласної ради привітали лісівників та вручили відзнаки працівникам “Галсільлісу" заступник голови комісії з питань комунального майна Ростислав Добош, член комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Захар Миляник та в.о. начальника управління майном комунальної власності Андрій Білоус.

“Лісова галузь для Львівської області – одна з пріоритетних. Ви маєте можливість реалізувати все задумане і з боку обласної ради буде завжди підтримка – зазначив Андрій Білоус – “Галсільліс” також виконує велику соціальну роль. Ви перші відгукнулися на заклик допомогти Східницькій громаді, яка постраждала від повені. “Галсільліс” допомагає громадам, малозабезпеченим, підтримує українське військо і велика вам за це подяка”.

“Дякую вам за працю у захисті країни, яку ви зробили у перші дні вторгнення і продовжуєте робити зараз для нашої перемоги і для підтримки нашого війська”, – зазначив депутат Ростислав Добош. – Пропоную кожному підприємству, не просто займатися заготівлею деревини, а ставати великим переробним підприємством. Думати над тим, як створити велику додану вартість. Щоби виходив не лише “кругляк”, а чудові вироби з дерева”.

Голова Белзської ОТГ Оксана Береза повідомила, що на сесії міської ради прийнято рішення передати у користування “Галсільлісу” для заліснення 366 га землі. “Бажаю іншим громадам здійснити такі ж кроки, які сприятимуть здоровому способу життя і озелененню наших громад”, – зазначила Оксана Береза.

"За 9 місяців цього року у нас на 15% кращі показники роботи, аніж в останні три роки. При цьому ми допомагаємо ЗСУ, відповідаємо на запити про виділення лісоматеріалів. Вже понад 2 тисяч куб.м. деревини ми відправили для будівництва окопів та бліндажів у Миколаївській, Луганській і Донецькій областях, та до частин, які зверталися до нас, – зазначив керівник “Галсільлісу Іван Підгородецький. – Цього року ми запланували висадити 367 га лісу і реалізуємо цей задум. Також дякую громадам, які прийняли рішення передати на баланс “Галсільлісу” заліснені землі. Практично всі ОТГ Сокальського району передалі нам землі. Загалом це близько 500 га, і в цьому районі площа лісів “Галсільлісу” вже сягнула майже 8 тисяч га”.

Директори дочірніх підприємств комунального “Галсільлісу” з нагоди Дня працівників лісу також вирішили відправити на фронт, до одного з працівників підприємств, який зараз воює з ворогом на передовій, квадрокоптер Mavic 3 pro.