У госпіталі ветеранів війн та репресованих у Винниках консультуватимуть та проводитимуть операції захисникам спільно українські та американські фахівці

У госпіталі ветеранів війн та репресованих у Винниках консультуватимуть та проводитимуть операції захисникам  спільно українські та американські фахівці

12.04.2024

У Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, приїжджають провідні спеціалісти зі США, аби допомогти українським лікарям виправити найскладніші вади обличчя і шиї після мінно-вибухових поранень наших захисників.

Працюватимуть вони у рамках місії «Reconstruction» у відділенні хірургії голови та шиї  госпіталю та за участі фахівців кафедри хірургічної та ортопедичної стоматології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

«28 квітня будуть проводитись консультації, а уже наступного дня з нашими лікарями працюватимуть пластичні і щелепно-лицеві хірурги з США. Усі консультації та операції – безкоштовні», - повідомили у лікарні.

Місія "Reconstruction” стала можливою завдяки американській медичній організації LEAP Global Missions, Християнська медична асоціація/Christian Medical Association of Ukraine і Razom for Ukraine.

Бажаючі потрапити на консультації до відомих фахівців просимо записуватись за телефонами:
 0671003087 лікар Вовк Володимир Юрійович
 0934860622 лікар Лука Остап Миколайович