У Куликівській громаді планують створити центр для молоді

У Куликівській громаді планують створити центр для молоді

18.03.2023

Команда Львівського обласного молодіжного центру побувала у Куликівській громаді. Під час візиту працівники комунального закладу Львівської обласної ради поспілкувалися з заступником селищного голови Миколою Кожушком. Йшлося про партнерство при створенні у Куликівській громаді місцевого Молодіжного центру.

«Разом з заступником селищного голови оглянули можливе приміщення, в якому може бути облаштовано молодіжний центр та зустрілись з представниками молодіжної ради Амбіт HALL. Очікуємо, що незабаром у Куликівській громаді з’явиться повноцінний центр для молоді», зазначають працівники обласного молодіжного центру.

Нагадаємо, проєкт "Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області" реалізується колективом комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОДА в рамках програми від Платформи Ініціатив "Теплиця" за фінансової підтримки UNICEF Ukraine та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KFW.

Більше інформації про конкурс "Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області" розміщено на сайті Львівського обласного молодіжного центру тут

Також відповіді на запитання щодо участі в конкурсі можна отримати за номером: 0979949296 e-mail: lomc2001@gmail.com