У Львові представили благодійний дитячий показ українських брендів

У Львові представили благодійний дитячий показ українських брендів

30.06.2024

 

Благодійний показ за участі діток з  БФ «Мій Тато захищає Україну» відбувся 29 червня у Львові.

Під час показу діти, батьки яких зараз стоять на обороні України, та діти загиблих Героїв вийшли у вишиваному традиційному одязі від українського бренду.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх воїнів, які віддали життя за Україну.  Опісля розпочались мистецькі виступи та дефіле. 

Привітати учасників заходу завітали представники влади, благодійних та волонтерських організацій.

«Дякуємо нашим воїнам, вашим рідним, всім, хто тримає над нами сьогодні небо.
Низько вклоняємося всім, хто віддав життя за Україну!

Ми всі маємо триматися разом. Підтримувати один одного, разом мріяти, втілювати всі-всі дитячі мрії, і також добрі мрії дорослих, разом творити щось нове і цікаве, пам’ятати тих, хто не з нами, молитися та вірити, що наші рідні повернуться з перемогою. І все буде добре.

Хочу побажати вам щасливої долі у вільній квітучій Україні! Щастя, успіхів у житті! Нехай ваші мрії збуваються! Нехай вам все вдається!
Нехай стаються справжні дива у вашому житті!», - зазначив під час виступу в.о голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Серія дитячих шоу з благодійним акцентом відбувається вже всьоме. БФ «Мій Тато захищає Україну» Наталі Пашинської активно співпрацює з родинами військових, організовує заходи для їх сімей.
 
Ця подія - творчий майданчик, який дає можливість проявитися творчо  українській малечі, виступаючи на одній сцені з відомими українськими артистами, демонструючи одяг українських дитячих брендів одягу.
 
Мета заходу - просування українських дизайнерів та брендів, молодих артистів, розвиток дитячого та дорослого моделінгу в Україні, розвиток інклюзивного моделінгу, організація благодійних показів для привернення уваги до соціально важливих та значущих подій чи проблем суспільства. До участі у таких благодійних показах часто залучаються відомі дизайнери, моделі та знаменитості.