У Львові провели благодійну інтелектуальну гру присвячену євроінтеграції України

У Львові провели благодійну інтелектуальну гру присвячену євроінтеграції України

25.05.2023

Під егідою Львівської обласної ради у середу, 24 травня, в Італійському дворику Львівського історичного музею відбулася благодійна інтелектуальна гра SmartTime_Quiz, присвячена євроінтеграції України.

Участь у грі взяли 18 команд, в тому числі команди депутатів обласної ради, комунальних закладів області, Львівської ОВА, студентів.

Учасники змагалися у своїх знаннях цікавих фактів про Європу, Європейський союз та унікальності країн, які розташовані в нашій частині світу. Окрім як провести час з розумом, учасники провели його і з користю, адже в рамках гри відбулася благодійна збірка коштів на тепловізор для 2 роти мотопіхотного батальйону 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Відтак протягом гри учасники перерахували понад 25 тисяч гривень. Долучитися до збору може кожен охочий – посилання тут: https://send.monobank.ua/jar/7mih4Fvnez

Організаторами гри виступили: Львівська обласна рада та команда Smart Time_Quiz за підтримки Представництва ЄС в Україні та Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Корисні призи для учасників надали Представництва ЄС в Україні, Державний історико-культурний заповідник "ТУСТАНЬ", Історико-культурний заповідник "Древній Звенигород", Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі", Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка, Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика та мережа ресторанів "Tikithai".