У Сєвєродонецьку десантників з Львівщини відзначили нагородами  обласної ради

У Сєвєродонецьку десантників з Львівщини відзначили нагородами  обласної ради

05.06.2021

За розпорядженням голови Львівської обласної ради Ірини Гримак військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які виконують завдання у складі операції Об’єднаних сил на Луганщині, нагородили пам'ятними подарунками та відзнаками.

Нагороди десантникам 80-ї окремої десантно-штурмової бригади вручили за мужність і героїзм,  проявлені під час захисту територіальної цілісності держави, а також за вагомий внесок у забезпечення обороноздатності України.

Зокрема 7 воїнів отримали цінні подарунки - годинники, подяки обласної ради вручили 10 воїнам, а ще 13 військовослужбовців відзначені почесними грамотами обласної ради.

З пропозицією вшанування воїнів в кінці травня до Львівської обласної ради звернулися представники Всеукраїнської громадської організації "Об’єднання добровольців". Представниця оргкомітету заходу Олена Живко наголосила, що  мета такого заходу у тому, щоб вшанувати пам’ять загиблих учасників оборони Луганського аеропорту й відзначити земляків, які нині мужньо виконують воїнський обов’язок на передовій.

Зі слів представників командування військової частини, нагороди та добрі слова від краян дуже мотивують військовослужбовців, які зараз знаходяться за 1200 кілометрів від дому. Така підтримка  додає віри й впевненості  у перемозі.