В інституті післядипломної педагогічної освіти організували семінар про медіакомунікацію сучасних педагогів та зміну їхнього стереотипного образу

В інституті післядипломної педагогічної освіти організували семінар про медіакомунікацію сучасних педагогів та зміну їхнього стереотипного образу

21.06.2024

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» відбувся семінар-практикум для директорів та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників Львівської області «Медіакомунікація сучасних педагогів та зміна їхнього зоресвітового стереотипного образу».

Під час семінару розглянули питання стереотипного образу педагога у сучасному світі та як його зруйнувати через досвіди неординарних і творчих педагогів.

У вітальному слові директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Павло Хобзей наголосив на актуальності теми та на необхідності підвищити престиж професії педагога.

Заступниця голови постійної комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, завідувачка кафедри радіомовлення і телебачення факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка провела майстер-клас про те, як педагогам ефективно спілкуватися у соціальних мережах та правильно презентувати себе.

Учитель історії Ліцею №52 Львівської міської ради Мирослав Височанський, ведучий шоу «Добрий День Еврібаді» на радіо ФМ Галичина, розповів про свій досвід комунікації з учнями та як йому допомагає популяризувати педагогічні ідеї робота радіоведучого, а також презентував результати творчих робіт своїх учнів.

Директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Стрийської міської ради Ірина Кизима зазначила, що семінар-практикум – це чудова можливість зустрітися з колегами, обговорити важливі аспекти медіакомунікації в освітньому середовищі та визначити нові підходи до формування сучасного іміджу педагогів.