В обласній клінічній лікарні одеський професор та львівські фахівці прооперували 13 пацієнтів зі складними патологіями ока

В обласній  клінічній лікарні одеський професор та львівські фахівці прооперували 13 пацієнтів зі складними патологіями ока

17.07.2023

В офтальмологічне відділення Львівської обласної клінічної лікарні здійснив візит професор Інституту очних хвороб і тканинної терапії імені В. П. Філатова НАМН України Анатолій Малецький.

«Наші добрі традиції і співпраця, яка триває уже не один рік, цього разу стали не менш успішними та потішили добрими результатами.  70 пацієнтів отримали консультативну допомогу, 13 з яких прооперовано. Зокрема фахівці провели такі оперативні втручання:  дакріоцисториностомія, пластика орбіти, енуклеація, евісцерація, орбітотомія, косина та новоутвори. Серед прооперованих пацієнтів і двоє наших захисників.

Важливо також, що маємо можливість вдосконалюватися. Так, ми не лише вчимося і здобуваємо нові навики, а й безсумнівно, ділимося і своїм досвідом та знаннями», - кажуть медики лікарні.