В обласній раді відзначили кращих працівників центру медицини катастроф

В обласній раді відзначили кращих працівників центру медицини катастроф

27.05.2024

Сьогодні, 27 травня, в Україні відзначають День екстреної медичної допомоги.

З цієї нагоди у Львівській обласній раді відбулося урочисте відзначення кращих працівників КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

В.о. голови обласної ради Юрій Холод подякував комунальному закладу за постійний розвиток, приклад для інших областей та готовність завжди прийти на допомогу людям.

«Служба екстреної допомоги – це той, хто за кермом швидкої, хто поспішає з першою оперативною допомогою, хто приймає важливий телефонний дзвінок, щоб якнайшвидше приїхати на виклик.
Горджуся тим, що Львівська обласна рада є засновником найстарішого в Україні центру надання екстреної медичної допомоги. Ми пишаємося тим, що ви є найкращими в Україні. Ви рятуєте життя, ви даєте надію кожному, хто звертається до Вас по допомогу.
Дякую вам за вашу роботу, за те, що успішно справляєтеся з усіма викликами: такими як ковід, тепер війна.
Бажаю кожному з Вас здоров’я, миру, достатку, родинного затишку», - зазначив під час виступу Юрій Холод.

«Ті завдання, які на нас покладено є набагато ширшими, ніж просто закладу охорони здоров’я. Дуже часто, особливо під час викликів, наші медики перебувають під загрозою. Зокрма, під час ліквідації надзвичайних ситуацій,  виїздів на ДТП, вуличних подій. 
Робота наша складна і ризикована, особливо зараз в час війни, коли російські ракети можуть повторно атакувати місця надзвичайних ситуацій, де працюють медики та рятувальники, поліція. Тому ми сьогодні дякуємо Вам за ваш професіоналізм та відданість справі», – наголосив керівник Центру Андрій Васько.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській обласній раді відбувся конкурс на заміщення посади генерального директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.  За підсумками конкурсного відбору переможцем став Андрій Васько.