Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (22 –26 травня)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (22 –26 травня)

21.05.2024

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

22 травня – «Маленька фея».  Злий чаклун хоче захопити світ, перетворивши усіх людей на ледачих та немічних. Та хлопець на ім'я Горан має хорошу вдачу, любить працювати та не хоче підкорюватись злу. На допомогу у боротьбі зі злими силами Горану приходить Маленька фея. Чи вдасться Горану та феї перемогти, подолавши чаклуна Фути-Нути та Відьму? Про це розповість вам яскрава казкова історія.

Час: 12:00 год.

23 травня – «Засвітнє танго». Епос-фантазія за романом Юрія Винничука «Танго смерті». Історія чотирьох юних друзів – українця, поляка, єврея та німця, які шукають своє власне місце у багатокультурному міжвоєнному місті Львів.

Час: 18:00 год.

25 травня – «Івасик-Телесик». Гастролі Рівненського академічного обласного театру ляльок. Івасик-Телесик – хлопчик-воїн, котрий завдяки своїй сміливості та кмітливості зумів здолати всі перешкоди, що трапилися на його шляху. Завдяки материнській любові він стає справжнім мужнім воїном.

Час: 12:00, 14:00 год.

25, 26 травня – «Веселі Ангелята». Вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Історія про душі дітей, які ще в очікуванні земного життя серед мʼяких хмаринок у подобі ангеликів. Учасники вистави спробують дослідити цей світ за допомогою поєднання веселощів та інтерактивних моментів.

Час: 11:00 год.

26 травня – «Підкова на щастя».Вистава за мотивами казки Івана Франка про подорож маленького Віслючка, який втікає від Діда з Бабою до лісу. Що стало причиною втечі? Можливо, лінь головного героя та його небажання допомагати рідним? Але чи можна втекти від таких обставин та чи змінить це Віслючка?

Час: 12:00, 14:00 год.

26 травня –  «Тс-с… Секретики ляльок». Продовження майстер-класу з ляльковедення «По той бік ширми», де додано ще більше ляльок, ще більше ігрових сценок. А все задля того, щоб глядачі могли разом з акторами оживити ляльку власними руками.

Час: 16:00 год.