Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (29 – 30 червня)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (29 – 30 червня)

27.06.2024

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

29 червня – «Два леви». За давніх часів жив і правив по два береги Полтви король Лев, син Данила. А поруч, у лісі, правив ще один Лев – цар звірів. Та темні часи прийшли у мирне царство. До цієї місцини прийшов Чорний король-завойовник. Він нищив та палив усе, що зустрічав на своєму шляху. Чи вдасться двом Левам знайти в собі відважність, мужність та сміливість, щоб побороти цю страшну силу?!

Час: 12:00 год.

29 червня – «Коло». Тіньова фольк-містерія «Коло» – це можливість крізь призму обрядових пісень, оживлення казкових образів та зв’язок із корінням пращурів осягнути круговерть життя.

Час: 18:00 год.

29, 30 червня – «Веселі Ангелята». Вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Історія про душі дітей, які ще в очікуванні земного життя серед мʼяких хмаринок у подобі ангеликів.

Час: 11:00 год.

30 червня –  «Шапочка. Червона». Нова версія відомої усім казки Шарля Перро «Червона Шапочка» в інтерпретації драматурга і режисера Руслана Неупокоєва.

Час: 12:00 год.