Вистави тижня у Театрі ляльок

Вистави тижня у Театрі ляльок

25.04.2023

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

29, 30 квітня – «Стук-Грюк». Бейбі-вистава, що наповнена інтерактивними розвагами, які зроблять цікавим та корисним перше знайомство діток із театром. Малюки можуть не тільки переглянути виставу, а й стати її учасником.

Час: 11:00 год.

29 квітня –  «Два леви». У давні часи жив король Лев, син Данила, який правив по обох берегах Полтви. Також у лісі поряд із ним володарював інший Лев, який був визнаний царем звірів. Проте вороги хотіли порушити мир у царстві. Актуальна історія про мужність, відвагу, боротьбу та відновлення справедливості.

Час: 12:00, 14:00 год.

30 квітня – «Про Лицаря Прищака та Принцесу Гарнюню». Принцесу Гарнюню хочуть видати заміж, але вона має власний погляд на питання шлюбу та вибір обранця. Вистава має на меті донести думку, що важливіше мати гарну душу, бути людиною з хорошими моральними якостями та вміти приймати інших такими, якими вони є.

Час: 12:00, 14:00 год.

30 квітня – «Тс-с... Секретики ляльок». Майстер-клас, що дозволить пізнати таємниці лялькового мистецтва та відчути себе чаклуном, здатним дати життя нерухомим предметам.

Час: 16:00 год.