Волонтери відвезли необхідні речі у дитячі будинки Стрийської громади

Волонтери відвезли необхідні речі у дитячі будинки  Стрийської громади

07.06.2021

Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини", Львівська обласна рада, Львівський молодіжний клуб та обласний молодіжний центр  долучилися до організації святкувань Дня захисту дітей у дитячих будинках сіл Йосиповичі та Підгірці, а також - сиротинці "Пролісок", що у Стрийській громаді. Подарунки від благодійників отримали близько 300 вихованців закладів.

Ініціатива "Подаруй дитині свято" об’єднала однодумців і вони привезли не лише корисні речі, а й турботу і позитивні емоції. Волонтери залучали дітей до розвиваючих ігор, разом веселилися та співали пісень.

Координатори проєкту Вероніка Кашинська та Данило Сороковий наголошують на тому, що діти особливо прагнуть приємного спілкування. Тому приїзд аніматорів, веселі розваги й можливість знайти нових друзів для них дуже важливі.

"Ми не ставили мету збирати кошти, чимало людей самі приносили нам необхідні дитячі речі. Ми все передали дітям під час свята. Провідувати дітей ми плануємо частіше, тому про схожі акції  будемо повідомляти у соціальних мережах, - поділився Данило Сороковий".