Юрій Гудима відзначив призерів Спортивних ігор Львівщини

Юрій Гудима відзначив призерів Спортивних ігор Львівщини

13.12.2019

 

У п’ятницю, 13 грудня, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима взяв участь у підсумковій нараді з керівниками галузі фізичної культури та спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення  та об’єднаних територіальних громад. В межах наради підбили підсумки Спортивних ігор Львівщини 2019 року.

Також участь в заході взяли начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації  Роман Хім’як,  голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петро Жукровський та директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  Вадим Климович.

«Сьогодні відзначаємо людей, які займаються пропагуванням спорту та здорового способу життя з залученням людей різного віку для участі у змаганнях. Це є велика справа. Хочу наголосити, що Львівська обласна рада підтримує спорт, в тому числі і фінансово, скеровуючи кошти на обласні програми,  зокрема з облаштування спортивних майданчиків, встановлення тренажерів та  полів зі штучним покриттям . Дякую сьогодні усім за цю нелегку, але дуже потрібну справу», – зазначив під виступу  Юрій Гудима.

Відтак переможці та призери були відзначені кубками  ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх», грамотами Львівської обласної ради Львівської облдержадміністрації та управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.