Юрій Гудима взяв участь у відкритій зустрічі з президентом НОК України та членами львівського відділення

Юрій Гудима взяв участь у відкритій зустрічі з президентом НОК України та членами львівського відділення

24.10.2019

 

У четвер, 24 жовтня,із коротким візитом у Львові перебуває президент НОК України, член Виконавчого комітету МОК, Олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка. 

Відділення НОК України у Львівській області провело відкриту зустріч за участі членів виконкому відділення, Олімпійської ради Львівщини, спортсменів-олімпійців, очільників обласної та міської влади, народних депутатів України, представників депутатського корпусу Львівщини, ЗМІ. Львівську обласну раду представив заступник голови облради Юрій Гудима.

«Нам дуже приємно, що Львівщина знаходиться у фокусі уваги Національного олімпійського комітету України. Ми раді вітати, президента НОКу Сергія Бубку.  Сьогодні маємо гарну нагоду обговорити можливість покращення розвитку спорту на Львівщині, адже ми область, яка завжди славилася своїми відомими чемпіонами та перемогами на різних спортивних майданчиках світу. За останні чотири роки завдяки співфінансуванню з місцевими бюджетами нам вдалося облаштувати 150 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, близько 300 – із тренажерним обладнанням, також у планах – побудувати після завершення реформи децентралізації шести повноцінних стадіонів із трибунами та біговими доріжками. У нас є дуже великий потенціал, який маємо підтримувати та розвивати», - зазначив Юрій Гудима.

В ході зустрічі присутні обговорили актуальні питання розвитку олімпійського руху у Львівській області.

Під час заходу також було презентовано діяльність обласного відділення за останній період, обговорено підготовку до відзначення 25-річчя Відділення НОК України у Львівській області, відбувся обмін думками щодо досвіду проведення перших Всесвітніх пляжних ігор (Катар, 2019), а також розгляд перспективи й потенційних можливостей спорудження на території Львівщини однієї із п’яти сучасних олімпійських баз європейського рівня - Західної національної бази олімпійської підготовки.