Західноукраїнський дитячий центр допомагатиме у навчанні магістрам-психологам УКУ

Західноукраїнський дитячий центр допомагатиме у навчанні магістрам-психологам УКУ

06.10.2023

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Український католицький університет уклали меморандум про співпрацю.

У межах меморандуму домовились про доступ магістрів програми з Клінічної психології з основами когнітивно-поведінкової терапії до надання допомоги пацієнтам лікарні. Професійний супровід та нагляд забезпечать досвідчені колеги з клініки психічного здоров'я дітей, підлітків та молоді, яка є структурним підрозділом ЗУСДМЦ.

Фахівці Центру, психолог Оксана Зембович, психіатри Наталія Євченко і Наталія Масяк є викладачками Бакалаврської програми з психології в УКУ. Відтак подібна співпраця є чудовою нагодою для магістрів УКУ не лише отримати добрі доказові теоретичні знання, але і бути долученими до практичної роботи.

«Саме зараз найбільш вразлива категорія населення - діти - щодня стикаються з викликами війни. Тому так важливо працювати над удосконаленням допомоги та підготовкою фахівців у сфері психічного здоров’я. Щоб усі, хто працює чи працюватиме з дітьми, уміли робити це якісно», - зазначила керівник Клініки Наталія Масяк.