“Жити в кольорі”: Палац мистецтв запрошує на виставку художниці Марти Луків

“Жити в кольорі”: Палац мистецтв запрошує на виставку художниці Марти Луків

25.06.2024

У четвер, 27 червня,  у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки малярства “Жити в кольорі”.

Символічна назва виставки дає розуміння своїх головних мотивів - додати усім позитиву у цей час. На експозиції будуть представлені близько 70-ти робіт художниці Марти Луків. А саме олійні та акрилові картини на полотні у різних стилях. Це 11-та виставка майстрині.

“Зараз такі часи нелегкі для країни, тому хочеться додати у життя позитиву, трохи кольору, аби люди глянули на життя під іншим кутом зору. Щоб можна було бачити у простих речах щось красиве і приємне. Хочеться, аби люди навчились жити у кольорі, помічати навколо світ - кольоровий і барвистий. Хочу, аби люди після перегляду моїх робіт отримали позитивні емоції”, - розповіла Марта Луків.

Марта Луків народилася і живе у Львові. Працює в галузі декоративного і станкового живопису, графіки і настінного розпису. Учасниця багатьох всеукраїнських і міжнародних виставок, живописних експедицій “Шевченковими шляхами” і “Місцями Зінаїди Серебрякової” і більш, ніж 30 художніх пленерів в Україні та за кордоном. За нею 10 персональних виставок, має ряд дипломів та нагород, зокрема диплом Бієнале живопису в м.Піза (Італія). Учасниця програми ”Золотий Фонд Нації”. Твори знаходяться в приватних і музейних збірках.

Початок - о 16:00 год.